Веб-сајтот се реновира

Бидејќи изработуваме нов дизајн, нашиот веб-сајт нема да биде достапен некое време.

  • Години
  • Месеци
  • Денови
  • Часа
  • Минути
  • Секунди

За нас

Повеќегодишното искуство во прехранбената индустрија нè поттикна да основаме компанија која ќе биде специјализирана за увоз и дистрибуција на амбалажа за еднократна употреба.

ДУОПАК ГРОУП ДООЕЛ е компанија основана во 2018 година со седиште во Скопје, која има за цел да стане лидер на пазарот, односно да има што е можно поголем и поразновиден асортиман на производи за еднократна употреба, за клиентите да можат да најдат сè што им е потребно на едно место.

Постојано ги анализираме условите на пазарот и вложуваме огромни напори да се покажеме како сигурен партнер и добавувач на амбалажа за еднократна употреба на компаниите кои се дел од прехранбената индустрија.

Нашата мисија е да најдеме решение за секој проблем со кој се соочуваат угостителите и производителите на храна во врска со пакување, сервирање и дистрибуција на нивните производи.

Дознај повеќе

Контактирај нè

Имаш прашање? Испрати ни порака, а ние ќе те контактираме во најкраток можен рок.

Your message has been sent successfully.
E-mail must be valid and message must be longer than 1 character.